Gauldal Fotballklubb ser frem til å sparke i gang fotballsesongen 2024 med en felles KICK-OFF.

Hovedfokus vil være presentasjon av alle lag. De er oppfordret til å gjøre det lille ekstra. Med egen speaker, samt lyd og lys fra Gauldal Lyd skal alle spillere, trenere og lagledere få en liten «boost» inn i sesongen!

Sport 1 Melhus kommer for å ha stand, her blir det mulig å både prøve og bestille klubbklær.
Melhusbanken kommer også!

Foreldrevettregler og Fair Play skal også presenteres viktige ting å ha med seg inn i sesongen.

Vi håper selvsagt så mange spillere som mulig får til å komme sammen med sine lag, samt trenere og lagledere. I tillegg kan publikum lage ekstra engasjement og stemning, så still gjerne med foresatte og søsken. Klapp og hei -jo flere jo bedre!

Det vil blir gratis kaffe og frukt/grønt fra BAMA, dette da GFK er Eat Move Sleep-ambassadør.