Foreldresone

NY I KLUBBEN?

PÅMELDING

Påmelding i klubben gjøres via Hoopit. 

Meld deg inn

TRENINGSKLÆR

Er du på utkikk etter treningsklær? Her finner du alt du trenger!

Klikk her

AVGIFT

Her kan du finne informasjon om avgifter i klubben og tilgjengelige betalingsmetoder.

Klikk her

HVERDAGSRUTINE

KALENDER - TRENING & KAMP - KOMMUNIKASJON

Vi benytter Hoopit-appen for å holde alle oppdatert og gjøre det enkelt for medlemmene å finne informasjon som er relevant for dem.

Om Hoopit

KONTAKT TIL LAGLEDER

Ikke nøl med å ta kontakt med oss hvis du har spørsmål eller trenger hjelp meg noe

Klikk her

RÅD TIL IDRETTSFORELDRE

Er du idrettsforelder for barn i alderen 6–19 år? Da ønsker du selvsagt
at ditt barn skal være del av et godt idrettsmiljø. Her får du noen tips
til hvordan du kan være med på å gjøre idrettsmiljøet enda bedre. (kilde: olympiatoppen.no)

Gå til manualen

BLI OPPDATERT!

DUGNADER

Dette betyr at foreldre stiller opp å gjør en jobb for klubben for at vi skal holde treningsavgifta lav og at spillerne skal ha et godt tilbud. 

Les mer

INFOTAVLA

På informasjonstavla vår publiserer vi informasjon om pågående aktiviteter i klubben, planlagte arrangementer for fremtiden og mye annet.

Infotavla

FACEBOOK

Du finner klubben vår på Facebook. Der vil du kunne se oppdateringer og nyheter om hva som skjer i klubben.

Facebook

Kvalitetstid Med barnet ditt

Å melde barna i GFK Fotballklubb kan hjelpe til med å oppfylle anbefalingene om fysisk aktivitet og utvikling av fysiske ferdigheter. Klubben tilbyr et trygt og inkluderende miljø hvor barna kan lære og utvikle seg gjennom varierte og allsidige aktiviteter med moderat til høy intensitet. Gjennom deltakelse i fotballtreninger og kamper vil barna kunne oppnå økt muskelstyrke, belaste skjelettet, og få en god hjerte- og lungekapasitet. I tillegg vil de kunne utvikle sosiale ferdigheter, som samarbeid og kommunikasjon, samt få oppleve mestring og positiv selvfølelse. Å melde barna i GFK Fotballklubb kan dermed være en god investering i deres fremtidige helse og trivsel.

MELD INN BARNET DITT HER

Rollebeskrivelser

Spiller

Spillerne bør være kjent med:

 • hva klubben står for (verdier, visjon og formål)
 • Klubbens Sportsplan
 • medlemskap
 • Dugnader
 • klubbens retningslinjer og forventninger til spillerne
Forelder/foresatt

Foreldre bør være kjent med:

 • hva klubben står for (verdier, visjon og formål)
 • klubbens sportsplan
 • frivillig medlemskap
 • forsikringer
 • politiattest
 • dugnad
 • klubbens retningslinjer og forventninger til foreldrene

Det er kun foreldre som har gyldig medlemskap, som kan stemme på årsmøtet.

Dugnader

Gauldal fotballklubb har dugnader hvert år. Dette betyr at foreldre stiller opp å gjør en jobb for klubben for at vi skal holde treningsavgifta lav og at spillerne skal ha et godt tilbud. Vi pleier å ha en salgsdugnad i mai/juni. Klubben arrangerer fotballcup i september hvert år. Her må alle foreldre stille opp å hjelpe til f.eks. som parkeringsvakt, kjøkkenvakt eller annet. Foreldrene til barna som er 10 år hjelper til på 3.juledagsfest på Ler.

Dugnader Gauldal Fotballklubb 2023

Salg av digitale skrapelodd

Den digitale dugnaden gjennomføres på Spond appen, samt at hver spiller selger minimum 20 lodd. Årsaken til at klubben velger 20 lodd er fordi erfaring tilsier at dette er gjennomsnittet ved slike salg.

Denne dugnaden skal gjennomføres .Nærmere info om selve gjennomføringa vil komme på Hoopit og hjemmesida god tid før salget skal starte.

Lagledere får i oppgave å følge med på og oppfordre til salg. Det laget som selger mest lodd pr spiller, får sponset 2 runder bowling, pizza og drikke av Gauldal Fotballklubb på Bowling 1, Heggstadmoen.

Digitale skrapelodd er tidsbesparende for foresatte, gjør at klubbennå ønsker å prøve denne løsningen.

Kiwi Bama-cup 2. og 3.september 2023

Gjennomføres som tidligere år første helga i september. Det betyr at alle foresatte til spillere må være forberedt på å delta på dugnad ifb med arrangering av cupen. Dugnadsoversikt (dag, tidspunkt, hvilken “post” og oppgaver deretter) blir lagt ut på Hoopit og hjemmesiden god tid i forveien. Vær obs på at man kan bli satt opp både fredag, lørdag og søndag denne helga, samt at om man ikke kan stille må man finne stedfortreder selv. Det gjennomføres loddsalg i forbindelse med cupen.

Unntatt fra denne dugnaden: 6-åringer, senior og foresatt til J10 og G10, se nedenfor. Det presiseres at foreldre som har barn flere årskull blir satt opp på cup i tillegg.

3.juledagsfest på Ler

Alle foresatte til spillere på J10 og G10 stiller som vakter på denne festen.Informasjon om hvilken vakt man har vil man få i forveien. Kan man ikke stille må man finne stedfortreder selv.

Treningsklær

Utstyrspakke til nye utøvere GFK

Alle nye utøvere i GFK får tilbud om å kjøpe en utstyrspakke til kr 500 + omkostninger. Denne pakken har en verdi på ca 1500 kr og inneholder UX-Elite strømper, shorts, overtrekksbukse og overtrekksgenser.

Klubbkolleksjon for medlemmer i Gauldal Fotballklubb

Her kan du bestille og betale for Gauldal FK – Klubbkoleksjon

Vennligst besøk eller ta kontakt med Sport1 Melhus for å bestille trenningsklær. 

Avgifter

Vi forstår at mange av oss har strammere budsjetter i år. Vi ønsker å sørge for at ingen trenger å kutte ned på barnets fritidsaktiviteter på grunn av økte priser. Derfor vil det ikke være noen prisendring i 2023. Vi håper dette gjør det lettere for alle å fortsette å delta i våre aktiviteter.

Medlemsavgift 2023

Alle spillere, trenere, lagledere og styremedlemmer må betale medlemskontingent. Medlemskontingenten er lik for alle i GFK. Medlemsavgiften gir medlemmene tilgang til de forsikringer klubben innehar via forbundet. Medlemmer som ikke selv er aktive og ikke er foresatt for aktive utøvere vil ikke bli pålagt dugnad i klubbens regi.

Medlemskap 100kr
Støttemedlemskap 50kr

Treningsavgift 2023

Det er halv treningsavgift for de som starter etter august. Innbetalt treningsavgift refunderes ikke. Treningsavgiften dekker blant annet leie av baner, lagsavgifter til Trøndelag fotballkrets, kretskontingenter, seriepåmelding for lag, kostnad til dommere, utstyr, trenerkurs, påmelding til cuper.

Årsklasse Pris NOK
GJ 6 (2017)
400,-
GJ 7 (2016)
700,-
GJ 8 (2015)
850,-
GJ 9 (2014)
850,-
GJ 10 (2013)
950,-
GJ 11 (2012)
950,-
GJ 12 (2011)
950,-
GJ 13 (2010)
1100,-
GJ 14 (2009)
1100,-
GJ 15 (2008)
1300,-
GJ 16 (2007)
1300,-
Senior
1600,- + 1600,-
Junior (2003-2006)
1100,- + 1100,-
Oldboys/Oldgirls
1100,-
Vintertrening 13 år og oppover
500,-